2020 új program

2020ban sok újdonsággal térünk vissza. Tovább mélyítjük a "Culinarium Travel" kínálatot amely arról szól, hogy vendégeinkkel új országokba, söt új földrészekre utazunk a már ismert Culinarium profilban és minöségben:

Culinarium Thaiföld:

Február 18 és március 03 között két hetet töltünk Thaiföldön ahol két egyhetes Culinariumot tartunk. Pontosabbat itt a 2020 Thaiföld fülön tudtok olvasni. Ez a 2019-es sikeres utazásunkra alapozik, amelyen 12 vendéggel egy csodálatos hetet töltöttünk Chiang Maiban.

Culinarium Cuba:

2020 Decemberében két Culinariumot Havannában tartunk ahol az óvárosban fogunk szines házak (és veterán autók) között lakni. Rumfözdébe, szivargyárba, Hemingway házába és egy-két szép halászfaluba látogatunk az azúrkék tenger partján, hogy ennek a csodaszép országnak egy kicsit a szivéhez közelítsünk. Hamarosan itt megtalálható lesz a program.

Culinarium Porto:

2020 Szeptemberben Portoba utazunk, ahol nem csak a Portói édes bor világába, hanem a csodaszép Douro völgyébe is ellátogatunk. Szállásunk egy többszáz éves pousadaban lesz, ahol érezni fogjuk a nagy múlt történelmet, a kifinomult gasztronómiát és persze a kiváló borokat, portóiakat. A program hamarosan itt lesz olvasható

Persze Toszkána az otthonunk, és egyben a szívünk csücske, és ez ebben az évben sem lesz ez másképpen.  

Culinarium Toscana:

Április 13.-án kezdödik a tavaszi szezonunk amely Június 12.-ig tart. Összesen 15 Culinariumot tartunk Toszkánában, ebböl 7 tavasszal, 8 összel. Idén is 5- és 8 napos kurzusok váltják egy,mást, hogy mindenki megtalálja magának az ideális formátumot.

Idén azt vezetjük be, hogy kurzusaink része még jobban fog a fözésröl szólni, míg néhány teljesen fözés nélkül fog megrendezésre kerülni; ezeken csakis kóstolunk, kirándulunk, röviden gasztrotúrázunk. Részletek hamarosan...!