2020. újdonságok

 

2020.-ban sok újdonsággal jelentkezünk. Tovább mélyítjük a "Culinarium Travel" kínálatot amely arról szól, hogy vendégeinkkel új országokba, sőt új földrészekre utazunk a már ismert Culinarium profilban és minőségben:

Culinarium Thaiföld:

Február 18. és március 03. között két hetet töltünk Thaiföldön, ahol két egyhetes Culinariumot tartunk. Pontosabban és részletesebben erről a 2020. Thaiföld fülön tudtok olvasni. Már harmadik éve térünk vissza veletek erre a csodálatos helyre. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek új kultúrákkal ismerkedni és kedvelik a főzést és a thai ételeket.  

Culinarium Kuba:

2020. decemberében két Culinariumot Havannában tartunk, ahol a szállásunk az óvárosban lesz. Színes házak, veterán autók, rumfőzdébe, szivargyár, Hemingway háza, a Trocaderó varázslatos táncestje mind a programunk részei, de ezenkívűl egy-két szép halászfaluba is ellátogatunk az azúrkék tenger partján, hogy ennek a csodaszép országnak egy kicsit a szivéhez közelítsünk. 
Részletes programleírás hamarosan!

Culinarium Porto:

2020. szeptemberben Portoba utazunk, ahol nem csak a portói édes bor világába, hanem a csodaszép Douro völgyét is megismerjük. Szállásunk egy többszáz éves pousadaban lesz, ahol érezni fogjuk a nagy múlt történelmet, a kifinomult gasztronómiát és persze a kiváló borokat, portóiakat. 
Részletes programleírás hamarosan!

Persze Toszkána az otthonunk és egyben a szívünk csücske, ami persze ebben az évben sem lesz másképp!  

Culinarium Toszkána:

2020. április 13.-án kezdődik a tavaszi szezonunk, ami június 12.-ig tart. Összesen 15 Culinarium gasztrokalandot tartunk, ebből 7 tavasszal kerül megrendezésre. Idén is az 5 és 8 napos kurzusok váltják egymást, így mindenki megtalálja magának az ideális formátumot és a neki tetsző programot.

Idén újdonságként vezetjük be, hogy az augusztusi gasztronyaralásaink során nagyobb szerepet kap a főzés, ez mondhatni mindennapos programpont lesz. Reggel közös alapanyagbeszerzés, majd főzés, amit strandolás, napozás, tengerpartozás követ. 
Részletek hamarosan!
Majd szeptemberben végén, mikor nyakunkon a bor-és olívaszszüret, mikor feketéről fehérre vált a szarvasgomba, tematikát váltunk és a tavaszi programjainkat ezen finomságok jegyében őszies formára váltjuk. 

Ha felcsillant a szemed valamelyik programunkat olvasva, akkor ne habozz, írj nekünk!
Ha szeretnéd meglepni szeretteidet és eljöbbétek hozzánk 12 fős baráti társaságokat is szeretettel várunk!