Rolunk

 Édes Élet Toszkánában.

 

2018-ban és 2019-ben velünk forgatta a LifeTv és az Ozone TV a már két évados, majd 20 részes "Édes Élet Toszkánában" című sorozatot. Itt látjátok a sorozat részeit. A LifeTv műsorán 2017. szeptemberében volt a "premier", amit további kilenc epizód követett, minden hétvégén, vasárnaponként 16:30-kor. Azóta a csatorna egyik kedvenc műsora lettünk, sok-sok újra vetítéssel. 2018 őszén újabb epizódusokat forgattunk, amik 2019 tavaszra készültek el és kerültek adásba. Mindkét évadunk már megy az ÓzonTv műsorán is. Köszönjük a rengeteg gratuláló, kedves levelet, köszönjük, ha néztek minket!

A sorozat részei, amelyeket a TV megjelenés után sorban feltöltünk:

1.Évad:

Édes Élet Toszkánában - 1.rész VIAREGGIO

Édes Élet Toszkánában - 2.rész PIAC és FŐZÜNK 

Édes Élet Toszkánában - 3.rész SZARVASGOMBA VADÁSZAT

Édes Élet Toszkánában - 4. rész CARRARA

Édes Élet Toszkánában - 5.rész SAN GIMGNANO

Édes Élet Toszkánában - 6.rész BOLGHERI

Édes Élet Toszkánában - 7.rész VIN SANTO

Édes Élet Toszkánában - 8.rész PISA és a NAGY tésztanap

Édes Élet Toszkánában - 9.rész SAJTKÉSZÍTÉS VOLTERRA

Édes Élet Toszkánában - 10.rész HALÁSZHAJÓN

2. Évad:

Édes Élet Toszkánában - 1.rész

Édes Élet Toszkánában - 2.rész

Édes Élet Toszkánában - 3.rész

Édes Élet Toszkánában - 4.rész

Édes Élet Toszkánában - 6.rész

Édes Élet Toszkánában - 7.rész

Édes Élet Toszkánában - 8.rész

Culinarium mások szerint:

Édes az élet Toszkánában.

Ez Zsír! magazin Sarka Katával és Marton Adriennel!

http://www.origo.hu/utazas/20170831-egy-tiznapos-toscanai-utrol-az-edes-elet-toszkanaban-cimu-musor-kapcsan.html

Vivien Lilla-Toszkána blog

http://www.origo.hu/teve/20170901-uj-sorozat-indul-a-life-tv-n-edes-elet-toszkanaban-cimmel-marton-adriennel.html

WMN magazin-Steiner Kristfóf, olaszból jeles.

WMN magazin-3 magyar nő, három vállalkozás és mindezt külföldön.

 

"Fantasztikus, élményekkel teli, pezsgőn izgalmas hetet töltöttünk el a Culinárium jóvoltából. Köszönjük a profizmusotokat, a kedvességeteket, az igényességeteket és azt, hogy szívvel-lékekkel arra törekedtetek, hogy élményeket adhassatok nekünk. Csodásan éreztük magunkat és biztosan a családunk és a barátaink agyára fogunk menni a sok történettel és élménybeszámolóval, amit hallanak tőlünk erről az utazásról. Majd igyekszem nagyon jókat főzni nekik - azokból a receptekből, amit Tőletek tanultunk - kárpótlásul A villa is gyönyörű, a szuper elhelyezkedése már csak hab volt a tortán. Sajnos, csak öt csillagot adhattam értékelésül, pedig a dupláját érdemelnétek. Alig várjuk, hogy újra mehessünk Hozzátok."

Kovácsné Gyalus Éva, Budapest

 

"Egyébként is Toszkána rajongó vagyok, de ezek az élmények semmihez sem foghatóak, amiket itt kapunk. Viki és Mikael olyan szívélyességgel és lelkesedéssel csinálják a Culinariumot, amit én még sosem tapasztaltam. Szuperek a programok, jókat főztünk, különlegeseket ettünk, legyen akár nyers friss rák a piacon, vagy a toszkán vidék legfinomabb kézműves fagyija. Bármit amit szerettünk volna, megkaptuk, legyen szó étel kóstolásáról vagy kirándulásról. Mindenkinek szeretettel ajánlom!" 

Mercs Emese, Debrecen

 

"58 évet kellett várnom ,hogy eljussak Toscanaba! Már tudom, ezért. Hogy Vikivel és Mikaellel fedezhessem fel a csodát. A "komoly" ,megnyugtató, biztonságot adó bázis és a vibráló lenge tavasz egy emberpárban. Ezért tökéletes a program is , mert Itáliát csak így lehet megmutatni, hogy igazán OTT érezd magad."

Kis Judit, Pilisborosjenö

 

"Legcsodásabb élményeim egyike Varázslatos vidék, fantasztikus programok, ízorgia Toszkán módra, főzés - Aperol - rozé - mindig vidám társaság, s persze a két szuper házigazda: Viki és Mikael. Visszatérünk" 

Horváth Eszter, Budapest

 

"Fantasztikus élmény volt Veletek minden másodszor is❤️... jövünk még biztos...gyönyörű helyek, finom ételek, borok, tökéletes szervezés és csodás emberek."

Tóth Lívia, Pécs

 

"Kedves Viki és Mikael! Szavakba nem lehet elmondani ezt a csodás hetet amit nálatok tölthettünk. Csak az tudja átérezni azt a szeretet, tudást, és még sorolhatnám mi minden mást aki ott volt már! Így csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönünk mindent és találkozunk jövőre. Erna"

Voda Erna, Miskolc

 

"Ilyen baráti szeretetet amit itt kaptam, és tapasztaltam ritka a világon !!! Biztos hogy vissza fogok jönni ide! Imádtam minden percet ! Köszönök mindent, rengeteget tanultam ! Puszi nektek."


Friman Georgina, Győrzámoly

 

"Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Imádjuk a Hotel Apollo hangulatát, Viki ès Mikael figyelmességét és vendégszeretetét. Aki ellátogat hozzájuk biztos lehet abban, hogy két olyan ember látja vendégül, akik rendkívül tájékozottak ezen a gyönyörű Toszkán vidéken. Ismereteiket szívesen megosztják a vendégeikkel, legyen szó akár történelmi nevezetességekről, művészetekről, borokról, ételekről, olajokról, szórakozásról és még annyi mindenről... (Viki! Az aperolért örök hála!!!!)
Jó szívvel ajánlom a főzőkurzusokat, de ha ha valaki "csak" kurzuson kívül megy, az sem fog csalódni. 
Viki, Mikael, megyünk hamarosan! Nem először és nem utoljára!!!"


Tóth Anikó, Budapest

 

"Csodás 5 nap volt! 
Barátaink ajánlására kedvet kaptunk és nekivágtunk a kurzusnak! 
Viki és Mikael fantasztikus házigazdák! Az egész kurzus profi szervezésről árulkodik. Azáltal, hogy ilyen széleslátókörűek voltak, egy igazán sokszínű képet kaptunk Olaszország számunkra legérdekesebb területéről és gasztronómiájáról! 
Tulajdonképpen csak azt tudom mondani, hogy kár minden szó! 
Jelentkezzetek és próbáljátok ki, ha gyönyörű helyen, különleges környezetben, barátságos emberekkel szeretnétek elmélyíteni a főzés iránti rajongásotokat!
Nekünk nagyon tetszett, biztosan megyünk máskor is! 
Köszönjük!"


Szerdahelyi Ildikó, Budapest