Rólunk mások..

 

Idén velünk forgatta a Life Network és az Ozone TV a 10 részes "Édes Élet Toszkánában" című sorozatot. Itt látjátok a sorozat részeit.  A Life TV műsorán 2017 szeptember 03. 16:30-kor volt a "premier", amelyet tíz epizód követett, mindig vasárnap 16:30-kor a LIFE Network csatornán. Azóta a csatorna egyik kedvenc müsora lettünk, soksok újravetítéssel. 2018 öszén kezdjük meg az új epizódusok forgatását. Nézzetek minket!

 

A sorozat részei, amelyeket a TV megjelenés után sorban feltöltünk:

Édes Élet Toszkánában - 1.rész VIAREGGIO

Édes Élet Toszkánában - 2.rész PIAC és FŐZÜNK 

Édes Élet Toszkánában - 3.rész SZARVASGOMBA VADÁSZAT

Édes Élet Toszkánában - 4. rész CARRARA

Édes Élet Toszkánában - 5.rész SAN GIMGNANO

Édes Élet Toszkánában - 6.rész BOLGHERI

Édes Élet Toszkánában - 7.rész VIN SANTO

Édes Élet Toszkánában - 8.rész PISA és a NAGY tésztanap

Édes Élet Toszkánában - 9.rész SAJTKÉSZÍTÉS VOLTERRA

Édes Élet Toszkánában - 10.rész HALÁSZHAJÓN

 

Culinarium mások szerint:

Ez Zsír! magazin Sarka Katával és Marton Adriennel!

http://www.origo.hu/utazas/20170831-egy-tiznapos-toscanai-utrol-az-edes-elet-toszkanaban-cimu-musor-kapcsan.html

http://www.vivienlilla.com/2017/04/tavasz-toscanaban.html

http://www.origo.hu/teve/20170901-uj-sorozat-indul-a-life-tv-n-edes-elet-toszkanaban-cimmel-marton-adriennel.html

 

"Fantasztikus, élményekkel teli, pezsgőn izgalmas hetet töltöttünk el a Culinárium jóvoltából. Köszönjük a profizmusotokat, a kedvességeteket, az igényességeteket és azt, hogy szívvel-lékekkel arra törekedtetek, hogy élményeket adhassatok nekünk. Csodásan éreztük magunkat és biztosan a családunk és a barátaink agyára fogunk menni a sok történettel és élménybeszámolóval, amit hallanak tőlünk erről az utazásról. Majd igyekszem nagyon jókat főzni nekik - azokból a receptekből, amit Tőletek tanultunk - kárpótlásul A villa is gyönyörű, a szuper elhelyezkedése már csak hab volt a tortán. Sajnos, csak öt csillagot adhattam értékelésül, pedig a dupláját érdemelnétek. Alig várjuk, hogy újra mehessünk Hozzátok."

Kovácsné Gyalus Éva, Budapest

 

"Egyébként is Toszkána rajongó vagyok, de ezek az élmények semmihez sem foghatóak, amiket itt kapunk. Viki és Mikael olyan szívélyességgel és lelkesedéssel csinálják a Culinariumot, amit én még sosem tapasztaltam. Szuperek a programok, jókat főztünk, különlegeseket ettünk, legyen akár nyers friss rák a piacon, vagy a toszkán vidék legfinomabb kézműves fagyija. Bármit amit szerettünk volna, megkaptuk, legyen szó étel kóstolásáról vagy kirándulásról. Mindenkinek szeretettel ajánlom!" 

Mercs Emese, Debrecen

 

"58 évet kellett várnom ,hogy eljussak Toscanaba! Már tudom, ezért. Hogy Vikivel és Mikaellel fedezhessem fel a csodát. A "komoly" ,megnyugtató, biztonságot adó bázis és a vibráló lenge tavasz egy emberpárban. Ezért tökéletes a program is , mert Itáliát csak így lehet megmutatni, hogy igazán OTT érezd magad."

Kis Judit, Pilisborosjenö

 

"Legcsodásabb élményeim egyike Varázslatos vidék, fantasztikus programok, ízorgia Toszkán módra, főzés - Aperol - rozé - mindig vidám társaság, s persze a két szuper házigazda: Viki és Mikael. Visszatérünk" 

Horváth Eszter, Budapest